"/>
Hidraulično sklopivi ram
Gorenc Grinder 600 sklopiva prednja tanjirača

Gorenc Grinder 600 sklopiva prednja tanjirača

1.715.520,00 RSD (Sa PDV-om)
14.296,00 EUR (Sa PDV-om)

Gorenc Grinder 600 predstavlja vrhunsku prednju tanjiraču, dizajniranu za drobljenje i ravnanje zemlje ispred traktora. Ova "Grinder" front-mounted tanjirača ima niz prednosti koje je čine izuzetno efikasnom za pripremu setvene podloge i obradu zemlje pre setve.

Prednosti:

  1. Dvostruki Sistem Tanjira: Izdvaja se dvostrukim sistemom tanjira za drobljenje, koji se dopunjuju fleksibilnim nivelirajućim zupčanicima. Prvi sloj tanjira efikasno seče, razmekšava i drobi površinski sloj zemlje, dok drugi sloj nivelira zemlju i uklanja grudvice.

  2. Snažna Konstrukcija: Robusta konstrukcija tanjira i pažljivo raspoređeni elementi sprečavaju zaglavljivanje uređaja, čineći ga izuzetno pouzdanim čak i pri radu na zahtevnim terenima.

  3. Prilagodljivost za Različite Površine: Pogodan je za obradu svih vrsta površina, uključujući i zahtevne terene, pružajući efikasno obrađenu podlogu u jednom prolazu.

  4. Slobodno Uslaganje u Pravcu Kretanja: Artikulisana konstrukcija omogućuje slobodno usklađivanje u pravcu kretanja pri radu, dok se, ako je potrebno, može fiksirati za ravnanje zemlje samo u pravoj liniji.

  5. Podesivi Elementi za Nivelaciju: Sistem visinski podesivih zupčanika omogućava prilagođavanje radnog ugla prema potrebi.

Gorenc Grinder 600 je prednja tanjirača koja se koristi za pripremu zemlje pre setve, čime se maksimizira iskorišćenje hraniva i poboljšava uslovi za nicanje useva.

  • Šifra artikla: GO-PD-600
  • Kategorija: Tanjirače
  • Broj pregleda: 1922
  • Dodaj u listu želja:
-
+
Dodaj u korpu Poruči robu

Detalji o proizvodu

Tehnička specifikacija
Model 600
Karakteristike
Transportna širina (cm) 270
Radna širina (cm) 600
Broj radnih organa 74
Okvir po sredini sklopivi
Prečnik diskova (mm) 470
Broj pera za poravnanje 20
Broj pera za rezanje 30
Radna brzina (km/h) 6 - 20
Priključak (KAT) II.
Potrebna snaga traktora (Ks) 170
Težina mašine  (kg) 2450

Slike korišćene na sajtu služe samo za ilustraciju dok se ne završi sa pravljenjem internet prodavnice. 

Cene i opisi mašina su tačni, hvala na razumevanju. 
 
 
 

Slični proizvodi