Fiksni ram
Gorenc Grinder 250 fiksna prednja tanjirača

Gorenc Grinder 250 fiksna prednja tanjirača

837.960,00 RSD (Sa PDV-om)
6.983,00 EUR (Sa PDV-om)

Gorenc Grinder 250 predstavlja vrhunsku prednju tanjiraču, dizajniranu za drobljenje i ravnanje zemlje ispred traktora. Ova "Grinder" front-mounted tanjirača ima niz prednosti koje je čine izuzetno efikasnom za pripremu setvene podloge i obradu zemlje pre setve.

Prednosti:

  1. Dvostruki Sistem Tanjira: Izdvaja se dvostrukim sistemom tanjira za drobljenje, koji se dopunjuju fleksibilnim nivelirajućim zupčanicima. Prvi sloj tanjira efikasno seče, razmekšava i drobi površinski sloj zemlje, dok drugi sloj nivelira zemlju i uklanja grudvice.

  2. Snažna Konstrukcija: Robusta konstrukcija tanjira i pažljivo raspoređeni elementi sprečavaju zaglavljivanje uređaja, čineći ga izuzetno pouzdanim čak i pri radu na zahtevnim terenima.

  3. Prilagodljivost za Različite Površine: Pogodan je za obradu svih vrsta površina, uključujući i zahtevne terene, pružajući efikasno obrađenu podlogu u jednom prolazu.

  4. Slobodno Uslaganje u Pravcu Kretanja: Artikulisana konstrukcija omogućuje slobodno usklađivanje u pravcu kretanja pri radu, dok se, ako je potrebno, može fiksirati za ravnanje zemlje samo u pravoj liniji.

  5. Podesivi Elementi za Nivelaciju: Sistem visinski podesivih zupčanika omogućava prilagođavanje radnog ugla prema potrebi.

Gorenc Grinder 250 je prednja tanjirača koja se koristi za pripremu zemlje pre setve, čime se maksimizira iskorišćenje hraniva i poboljšava uslovi za nicanje useva.

  • Šifra artikla: GO-PD-250
  • Kategorija: Tanjirače
  • Broj pregleda: 4398
  • Dodaj u listu želja:
-
+
Dodaj u korpu Poruči robu

Detalji o proizvodu

Tehnička specifikacija
Model 250
Karakteristike
Transportna širina (cm) 250
Radna širina (cm) 250
Broj radnih organa 30
Okvir Fiksni
Prečnik diskova (mm) 470
Broj pera za poravnanje 9
Broj pera za rezanje 11
Radna brzina (km/h) 6 - 20
Priključak (KAT) II.
Potrebna snaga traktora (Ks) 95
Težina mašine  (kg) 875

Slike korišćene na sajtu služe samo za ilustraciju dok se ne završi sa pravljenjem internet prodavnice. 

Cene i opisi mašina su tačni, hvala na razumevanju. 
 
 
 

Slični proizvodi