Prikolica sa dva vertikalna rotora
Prikolica za stajnjak voćarska 30P

Prikolica za stajnjak voćarska 30P

Prikolica je 100% italijanski proizvod kompanije F.LLI Annovi koja ima preko 55godina iskustva u proizvodnji prikolica za rasturanje stajnjaka. 

Tehnička specifikacija
Model 30 P
Karakteristike
Zapremina (m³) 2,8
Distanca rasipanja (m) 1.20-3
Lanci za distribuciju 3 brzine
Točkovi 10.75x15.3
Težina (kg) 700
Vertikalni rotor 2
Širina prikolice (m) 1.55

Slike korišćene na sajtu služe samo za ilustraciju dok se ne završi sa pravljenjem internet prodavnice. 

Cene i opisi mašina su tačni, hvala na razumevanju. 
 
 
 

Detalji o proizvodu

Višegodišnji zasadi u voćarstvu i vinogradarstvu odnose hranljive materije iz zemljišta, što uslovljava smanjenje prinosa dužim iskorišćavanjem zemljišnih površina. Đubrenje stajnjakom obavlja se svakih 4 - 6 godina. Mehanizovanjem rasturanja stajnjaka otklanjaju se nezgodne strane uslovljene ručnim rasturanjem bilo sa gomila, bilo direktno sa prikolice.

Prikolica opciono može biti sa: mehaničkim kočnicama i svetlom, hidrauličnim kočnicama, zadnjim automatskim vratima i hidrauličnim lancem, pocinkovanim stranicama, kardanom, hidrauličnim lancem sa podešavanjem brzine, svetlima, bočnim diskom mehaničkim, bočnim diskom hidrauličkim, podešavanjem ugla rasipanja za hidraulički disk, rudom koja prati mehaničkom, rudom koja prati trag hidrauličkom, točkovima 13.0/55-16.

Slike korišćene na sajtu služe samo za ilustraciju dok se ne završi sa pravljenjem internet prodavnice. Cene i opisi mašina su tačni, hvala na razumevanju.

Slični proizvodi